Werkplaats

Uw auto is toe aan een transmissie revisie of een gereviseerde automatische versnellingsbak? Dan kunt u bij ons terecht.  Daar hebben wij de beschikking over onderdelen, een gebruikte of nieuwe gereviseerde versnellingsbak voor alle automerken en uiteraard staan onze specialisten paraat. Natuurlijk kunnen wij ook uw huidige automatische versnellingsbak uitbouwen. In onze werkplaats wordt efficiënt en hard gewerkt om uw auto zo snel mogelijk voor u in orde te maken.

Onze moderne, schone en ruime werkplaats met diverse bruggen zorgt ervoor dat wij altijd op volle kracht aan het werk kunnen. Snelheid en kwaliteit zijn gegarandeerd door de overzichtelijk indeling, professionele apparatuur en geschoolde, gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers.

Wij werken met de modernste gereedschappen. Zo kunnen wij uw automatische versnellingsbak problemen sneller verhelpen. De werkplaats voldoet uiteraard aan de strengste milieu eisen. Wij willen u er ook op wijzen dat een goed functioneerde versnellingsbak brandstof bespaart. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.